FLOTA AUTOCARELOR

RomeoTrans deţine, în parcul auto, doar autocare de 4 și 5 stele, cu certificare oficială internaţională. Toate autocarele sunt de model Setra produse în Germania și sînt deservite doar la reprezentanţele oficiale din Viena (Austria) și Ulm (Germania).


Autocarele de Marcă Setra deţin poziţia de lider mondial în Transportul Internaţional de Pasageri la capitolele confort - siguranţă - calitate.


Parcul RomeoTrans include unicul autocar de 5 stele din Republica Moldova de model - Setra S431 DT. De asemenea veţi beneficia de confortul și utilităţile autocarelor Setra S415 HD si Setra S416 HDH.


Specialiștii noștri au grijă, în permanenţă, ca autocarele noastre să corespundă cerinţelor și normelor tehnice astfel asigurînd pasagerilor noștri o călătorie sigură și plăcută.
 

SETRA 417 HDH al doilea.jpg
IMG_8552.jpg

SETRA 417 HDH (gri)

Autocar de 5 stele cu loc adițional pentru picioare și cu cele mai confortabile fotolii care le puteți găsi la autocarele din țară amplasate în trei rînduri.Autocar cu nivel sporit de confort și deținător a 40 de locuri!

SETRA 431 DT

Autocar cu două nivele care este certificat cu 5 stele în confort și este unicul autocar din Moldova ce deține bucătărie deplină chiar la bord deasemenea dotat cu spațiu suplimentar pentru picioare deținător a 70 de locuri.

IMG_8576.jpg
SETRA 417 HDH al doilea 2.jpg

SETRA 417 HDH (alb)

Autocar certificat după ultimele standarte europene,este cel mai nou autocar din flota companiei cu nivelul de confort și securitate sporită dotat cu 56 de locuri.

SETRA 431 DT INSIDE.jpg
SETRA 431 DT OUTSIDE.jpg

SETRA 416 HDH

Autocar certificat cu 4 stele de confort si siguranta, detinator al fotoliilor cu spatiu adaugator pentru picioare si confort ridicat.Autocarul are capacitatea de 50 de locuri!

SETRA 416 HDH INSIDE.jpg
SETRA 416 HDH OUTSIDE.jpg